donderdag
mrt142013

Papier heeft de toekomst!

zondag
sep302012

Interactieve vloerprojecties

Interactieve vloerprojecties zijn ideaal als atractie op een beurs of promotie.

zondag
sep302012

Interactieve etalage met dynamische presentaties

Klanten kijken niet meer op van een traditionele presentatie en is meer in voor een intense beleving waar ze zelf ook graag onderdeel van zijn.

zondag
sep302012

Samsung televisie met OLED scherm

OLED TV heeft een aantal belangrijk voordelen zoals een betere beeldkwaliteit, vollere kleuren en een hoger contrast. Daarnaast zijn het dunnere, buigzame en lichtere televisies die minder stroom gebruiken. Begin 2008 liet Samsung al een 14 en 31 inch TV zien op de IFA beurs. Vorige maand heeft Samsung een 55-inch televisie op de IFA aan het grote publiek getoond. Met een prijskaartje van ongeveer 9000 USD.

http://tinyurl.com/cdn4cqb


OLED schermen voor SmartPhones

Het flexibele OLED-scherm is gemaakt van kunststof en heel geschikt voor mobiele apparaten, zoals smartphones. Het probleem is dat glazen scherm bij een val erg snel kapot gaan, maar met deze innovatieve technologie is dit verleden tijd. Bovendien liet Nokia zien dat door het buigen van de telefoon dit ook als besturing kan worden gebruikt. (OLED staat voor Organic Light Emitting Diode en is niet het zelfde als LED. OLED is meer een lichtgevend oppervlak, zie het als een dun lichtgevend stukje folie).

http://tinyurl.com/cl2hjhd


maandag
mrt282011

Nieuw in Nederland: Connex duurzame systeemstands

Connex: het systeem dat naast de mogelijkheid om standaard vinyl graphics met magneetstrip te bevestigen ook een ingebouwd profiel heeft voor het monteren van sublimatie bedrukte stof. Met de bedrukte stof kan op een eenvoudige manier een grote wand in één keer worden bespannen.
Het is een modulair display systeem, ontworpen voor gemakkelijke - montage- zonder gereedschap.
Het is modulair uitbreidbaar op ieder gewenst moment. Ook kunnen delen van de stand gebruikt worden als presentatiewand. De staanders kunnen uit elkaar worden genomen waardoor een complete stand van 4 x 5 meter compackt in een stationwagon vervoerd kan worden.